Povestile de succes sunt marcate de modestie si pasiune. Nu facem exceptie.MIRALIN a pornit ca un plan indraznet. Am avut ambitia de a gandi un plan de afacere care sa ne ofere independenta, o activitate care sa ne multumeasca pe deplin, mai ales ca faceam totul din pasiune.

MIRALIN este despre tine

Miralin a fost creat cu scop clar – de a fi locul perfect unde orice persoana sa aiba parte de experiente de shopping deosebite.Miralin este despre implinirea preferintelor tuturor de pretutindeni, atat de diferite de altfel si insotite de pretentii diverse. Oricine este in cautarea noului, regaseste in portofoliul nostru

Miralin solutii indiferent de sezon.

Suntem flexibili si datorita sistemului implementat ne preocupam ca fiecare client, care ne-a ales sa fie multumit de alegerile facute.

Povestea noastra a incepe timid, dar cu planuri marete. Dorim sa ne extindem si continuam sa facem asta din dorinta de a oferi solutii complete tuturor . Urmareste-ne si nu rata ofertele noi la final de saptamana, pe care echipa noastra le pregateste cu drag, pentru tine. Ideea a pornit de la dorinta de a ne surprinde clientii cu ceva nou, deosebit si la un pret accesibil in fiecare saptamana.

Curtea, gradina ta vor arata ingrijite ,iar productia ta va prospera. La Miralin, avem cele mai pune produse: drujbe, motocoase, masini pentru tuns gazonul, mori si batoze, utilaje pentru ingrijirea plantelor motosape si motocultoare, compresoare, suflante si aspiratoare, curatitoare cu presiune, zdrobitoare, despicatoare busteni. Motoare electrice, motoare pe benzina, motoare diesel, generatoare , toate pe Miralin,disponibile la comanda. Este timpul pentru un update la gospodaria ta. Este timpul ca tu sa eviti momentele in care poti ramane fara curent cu un generator Evotools. Lucrezi in constuctii si ai nevoie de utilaje performante? La Miralin vei gasi cele mai bune utilaje pentru constructii, de la transportoare senilate la betoniere. Ne ocupam noi de transport. Tot ce trebuie sa faci este sa decizi astazi.